W e l l n e s s M a m a C a r e   

Klicka här för att redigera underrubrik

WellnessMamaCare är öppet för kvinnor i alla livsfaser i livet 

GRAVID


"Truly Bumptious gravid massage" - PRENATAL - GRAVID

En harmonisk stund där vi tar tillvara på den avstressande och välgörande effekten som en PregnancyBliss avslappningsmassage ger, du får även en mjuk massage av nacke och huvud för att lätta på spänningar.

"Truly Bumptious" Graviditet Massagebehandling. En vacker omsorgsfull helkroppsbehandling (60 min) som kan ges säkert under andra och tredje trimestern, Med hjälp av specifika tekniker och säker positionering kommer denna behandling att lugna värk och smärta, vilket gör att du känner dig avslappnad i din graviditet vecka för vecka. Och som hjälper dig att sjunka in i en djup avslappning och inre stillhet.

PREGNANCYBLISS -"truly bumptious" - GRAVID MASSAGE PregnancyBliss

En harmonisk stund där vi tar tillvara på den avstressande och välgörande effekten som en PregnancyBliss avslappningsmassage ger, du får även en mjuk massage av nacke och huvud för att lätta på spänningar. 


Truly Bumptious pregnancy massage från MamaBabyBliss London 

Nedre/övre rygg/nacke/huvud/armar/händer/ben

60 min/ 600:-


(Healing ges ej under graviditet)

Läs mer här

Kontraindikationer: Högt blodtryck, preeklampsi, feber, magont, ovanlig smärta, smittsam sjukdom, diare.

Vid Högriskgraviditet behövs intyg från läkare.(Hypertoni, njursjukdom, respiratorisk sjukdom, hjärtsjukdom, hemoglobinopati, infektion, psykiatriska tillstånd,)


Efter graviditet

EFTER GRAVIDITET
POSTNATAL MAMABLISS MAMMA MASSAGE - EFTER GRAVIDITET 

Hjälper kroppen att återställa sig till dess"pre pregnancy condition", påskyndar läkandet. 

En harmonisk stund där vi tar tillvara på den avstressande och välgörande effekten som en Mamabliss avslappningsmassage ger, du får även en mjuk massage av nacke och skalp för att lätta på spänningar. 
Postnatal, postpartum eller fjärde trimestern är de första 12 veckorna av ditt barns liv och ditt nya liv som en mamma. Det är den period då din bebis anpassar sig till livet på utsidan och du börjar återhämta sig från nio månader av graviditet, det fysiska trauman av födsel samtidigt som man ska landa med verkligheten (chocken) och ditt nya liv. Nya mödrar kan vara omringade av mycket press, att må bra, att se bra ut, att få en baby som sover bra, matar bra, bosätter sig bra. Vi förväntar oss att dessa saker ska hända över en natt.  Lägg till hormonala förändringar och sömnbrist och det är inte konstigt att så många nya mammor verkligen kämpar under de första månaderna. 

Eftersom behandlingen anpassas utifrån mamabliss gravid massagen som utförs på en special beställd gravid massage bänk från London, kan du som ny mamma om du har ömmande bröst ligga på sidan som vid en gravid massage för att ta emot massagen.

60 min/ 600:-

40 min/ 500:-

30 min/ 400:-

Läs mer här

Innan och efter graviditet - För kvinnor i alla livsfaser!  (Healing ges ej till dig som  är gravid)

Wellnessmamacare healing

spirituell healing med eller utan MamaBliss nacke & huvud massage

(ges ej under graviditet)

Behandlingen inleds med en välgörande MamaBliss nacke & skalp massage och övergår i en spirituell healing. Jag är utbildad inom flera olika metoder i spirituell healing och anpassar efter behov. Såsom Chakrabalansering, skeletthealing (skeletthealing passar dig med tex fibromyalgi och reumatism). Renande, balanserande, smärtlindrande metoder. 

Du kan också boka utan nacke/ huvud massage. 

Något som är populärt hos mig är att många vill ha med sig ett budskap från änglakorten, du kan boka med detta. Säg till vid bokning så ser vi till att vi får den ultimata bästa behandlingen för dig och hinner med både spirituell healing, nacke & skalp massage och budskap från änglakorten. 

Wellnessmamacare spirituella healing + med eller utan MamaBliss nacke & huvud massage 

60 min/ 600:-

Wellnessmamacare spirituella healing + med eller utan MamaBliss nacke & huvud massage 

40 min/ 550:-

Wellnessmamacare spirituella healing + med eller utan MamaBliss nacke & huvud massage 

MINI - 30 min/ 460:-


MamaBliss nacke och huvud massage

För kvinnor i alla livsfaser i livet. 

En nacke och huvud massage har en rad med fördelar för kropp, själ och hår. En huvud massage kan vara fantastisk för att släppa taget om oro och spänningar. En nacke och huvud massage är djupt avslappnande och hjälper till att släppa taget om spänningar. 

20 min á 320:-


Wellnessmamacare massage 

Spirituell healing med halvkroppsmassage 

(och budskap)

3 treats in 1

(ges ej under graviditet)

Massage med grund i den omsorgsfulla avslappningsmassagen MamaBliss av nedre och övre rygg/ nacke och huvud + spirituell healing/chakrabalansering. Du kan även boka med att vi lägger änglakort i slutet av behandlingen, säg till om detta innan, så anpassar jag sessionen så att vi hinner med att utföra både massage, spirituell healing och budskap från änglakorten. Behandlingen utförs under tystnad eller med intuitivt coachande samtal under tiden behandlingen utförs.

70 min/ 800:-

60 min/ 700:- 


Wellnessmamacare massage De Luxe 

Den omsorgsfulla MamaBliss massagen + en spirituell healing session. 

Helkroppsmassage - Nedre/övre rygg/nacke/huvud/baksida ben/framsida ben/ armar/händer + sedan går massagen över i en session med spirituell healing/ chakrabalansering. 

Du ligger kvar på bänken ombäddad i handdukar. 

Du kan även få dra ett kort med budskap från änglarna.

90 min/ 1000:-


MamaBliss massage utan healing - som stressreducerande avslappningsmassage

WellnessMamaCare är öppen för kvinnor i alla livsfaser. 

60 min/ 600:-

40 min/ 500:-

30 min/ 400:-MEDITATION KAN REPARERA EN UTBRÄND HJÄRNA 

MEDITATIONER HÄR

SE MER OM MAMABABYBLISS HÄRAVBOKNINGSREGLER:

Om du ej kan komma på din bokade tid, var vänlig avboka 24 timmar innan.

Om du uteblir utan att avboka debiteras 50% av behandlingspriset.