W o m e n´ s   h e a l i n g   -   divine    feminine  

Klicka här för att redigera underrubrik

A HEALING SPACE FOR WOMEN ONLINE AND IN KARLSTAD 
DISTANS
En remote healing är ett bra alternativ för dem som inte kan  komma och träffa mig personligen eller vill ta emot healing i lugnet av sitt hem. Remote helande sessioner är möjliga eftersom energi inte är begränsad till tid eller rum. Energin överförs och kan skickas var som helst.

🕊Allt liv är energi. Universumet runt oss är ett enormt flytande energifält med atomer och molekyler som ständigt rör sig, även i fasta föremål. Alla och allt har en medveten spirit och energiskt är vi alla kopplade genom energi strängar. Allt hänger samman. Vi är alla en. På grund av denna förbundna energi kan helande energi tas emot när en inte är fysiskt närvarande.💜🙌När jag jobbar med dig känner jag ofta spänning i vissa delar av min kropp och det släpper. Personen jag jobbar med släpper ofta spänning i samma område.

Varför behöver vi healing ?
🌸På samma sätt som våra fysiska kroppar ibland kan behöva en boost eller behöver hjälp, är vår energiska kropp exakt densamma. Våra energikällor (känd som Chakras) kan bli blockerade eller obalanserade från interna eller externa faktorer. Detta kommer så småningom att manifesteras i vår fysiska kropp och om vi inte rensar denna energi kan det bli mycket svårt att läka vårt sinne och vår fysiska kropp.🌸

Spirituell / remote healing
30 min / 400:- NU 300:-

Spirituell / remote session/ kanalisering
500:- 

SPIRITUELL/ REMOTE SESSION/KANALISERING - Distanshealing - en mer djupgående session - Kanske har du en fråga kring något? Vill ha lite feedback via e-mejl på healingen.

Här kan jag känna in en fråga. Eller så kan jag lägga två andliga kort utifrån där du är i livet, kanske söker du riktning?

Jag kan använda mig av en teknik med lite magi - pendeln. 

Eller så kan även lägga en kärleksreading med orakelkort - romantikänglarna. 

Du som "empath" kan även få tips i utveckling. Eller lära dig att "öppna och stänga". 

Maila mig för funderingar!


Healingen tar ca 25 min och efter ytterligare 30 min kommer texten via e-mejl.


Info vid bokning av distans healing och spirituell session 

För att boka, vi kommer överens om en tid här.  Innan sessionen börjar - skicka ett foto (räcker med porträtt) så jag kan tona in mig på dina energier,  och ange om det är något speciellt du vill att vi fokuserar healingen på. Samt betalning skickas innan sessionen börjar. Efter vi har kommit överens om tiden. 

När spirituella distans healingen är klar skickar jag ett mejl där jag bekräftar att den är färdig. 


SPIRITUELL SESSION

Och vid spirituell distans session  skickar jag texten via e- mejl ca 30 min efter healingen är klar. Ange vid spirituell distans session om du har någon fråga eller om det är något speciellt du vill att vi fokuserar healingen på.  


Allt sker på distans på distans/ remote healing

Om du vill kan jag även skicka ett mejl innan sessionen börjar. 
"Remote Mini spirituella"' Reading via e-mejl

Ett kort, en fråga 200:- 

Du kan välja utifrån där du är, du kan också ställa en fråga. Jag öppnar mig som en kanal till mina spirituella guider för att kanaliser att budskap till dig, jag lägger även ett kort. Du kan välja på tarot kort eller romantikänglarna(kort i kärlek). 
Vid bokning, vänligen skicka foto så Women's healing kan tona in sig på energier.