W o m e n´ s   h e a l i n g   -   divine    feminine  

Klicka här för att redigera underrubrik

Distanshealing hur? 

🕊Allt liv är energi. Universumet runt oss är ett enormt flytande energifält med atomer och molekyler som ständigt rör sig, även i fasta föremål. Alla och allt har en medveten spirit och energiskt är vi alla kopplade genom energi strängar. Allt hänger samman. Vi är alla en. På grund av denna förbundna energi kan helande energi tas emot när en inte är fysiskt närvarande.💜🙌När jag jobbar med dig känner jag ofta spänning i vissa delar av min kropp och det släpper. Personen jag jobbar med släpper ofta spänning i samma område. På grund av denna förbundna energi kan helande energi tas emot när en inte är fysiskt närvarande.💜🙌

Varför behöver vi healing ?
🌸På samma sätt som våra fysiska kroppar ibland kan behöva en boost eller behöver hjälp, är vår energiska kropp exakt densamma. Våra energikällor (känd som Chakras) kan bli blockerade eller obalanserade från interna eller externa faktorer. Detta kommer så småningom att manifesteras i vår fysiska kropp och om vi inte rensar denna energi kan det bli mycket svårt att läka vårt sinne och vår fysiska kropp.🌸

🙏I spirituell healing får vi även hjälp från andevärlden 🌸🙌🕊

Jag öppnar upp som i en meditation kan man säga, för att vara en kanal för den helande energin. 

Metoden är spirituell healing och jag får då hjälp av mina healing guider, att ge dig healing där du behöver det mest. 

Healing energin söker sig till de ställen i kroppen där du behöver läkning, healing hjälper kroppen till självläkning.


Man kan ta emot healing var man än befinner sig. Och behöver inte träffas fysiskt för att du ska få healing av mig. Även om det blir en annan upplevelse än när vi träffas fysiskt, eftersom vi pratar och ses då. En del föredrar att ta emot healing i lugnet av sitt hem. 

Du måste inte ligga ner och slappna av för att kunna ta emot healing energin, men du får en större upplevelse av healingen då. Så ligg gärna ner, slappna av, andas, släpp tankar, kontroll & fokusera på andningen & att ta emot ljuset, eller sitt som i en meditation. Tänd gärna ett ljus, kanske lyssna på vacker musik.

Självkärlek


En del upplever värme, kyla, en del ser färger &/ eller inre bilder. Någon blir pigg. Någon får en djup avslappning & somnar. En del känner mer, en del mindre. Det viktiga är nog egentligen att inte försöka "känna för mycket" vilket kan leda till ett kontrollbehov och  man lägger tonvikten på att känna för mycket istället för att uppleva energin & stunden som den är. Så släpp kontrollen och ha tilliten att energin kommer precis dit kroppen behöver.


Om vår kropp inte mår bra jobbar den ständigt för att bli frisk. På det sättet är den fantastisk! Men ibland räcker inte kroppens energi till. Då kan den läkande healingenergin vara till hjälp! 

Healingenergin fyller på kroppens egen energi så att den lättare kan läka. Healingguiderna ser till så att healingenergin kommer till rätt mottagare och därför behöver jag inte veta var mottagaren befinner sig. Var mottagaren håller hus har våra healingguider koll på!


❤️  God kontakt med sina healingguider, healingenergin, meditation och ett fotografi för att kunna tona in sig på klientens energi skapar denna helande stund.  ❤️ 


Varmt välkommen att boka här


Info vid bokning


För att boka, vi kommer överens om en tid här innan sessionen börjar - skicka ett foto (räcker med porträtt) så jag kan tona in mig på dina energier,  och ange om det är något speciellt du vill att vi fokuserar healingen på. Samt betalning skickas innan sessionen börjar. Efter vi har kommit överens om tiden. 


När healingen är klart skickar jag ett mejl där jag bekräftar att den är färdig. 

Och vid healing + vägledande kort, skickar jag vägledningen via e- mejl ca 30 min efter healingen är klar. Ange vid healing+vägledande kort om du har någon fråga.  


Allt sker på distans. 


Om du vill kan jag även skicka ett mejl innan jag börjar. 


Se priser & sessioner här