W o m e n´ s   h e a l i n g   -   divine    feminine  

Klicka här för att redigera underrubrik

Frågor kring vägledning i kärlek är frågor jag ofta får.
Doreen virtue skriver detsamma och att hon älskar att ge änglatolkningar i detta ämne eftersom hon själv är en äkta romantiker. Jag kan inte annat än att hålla med.

Doreen skriver att romantik får oss att känns oss ungdomliga, energifyllda och levande! Det kombinerar lekfullhet och spänning med en känsla av att vi har våra hjärtan fullt vakna och öppna. Det är en av höjdpunkterna i världen!
Jag älskar dessa kort och den universella energilagen om "magnetisk resonans" försäkrar att det rätta kortet kommer till dig som en perfekt matchat lås med nyckel. Korten vet vad som finns i ditt hjärta, skriver Doreen.

Att använda orakelkort är ett forntida vedertaget sätt att ta kontakt med änglar. De är baserade på phytagoras numerologi som menar att alla nummer och bilder vibrerar på ett matematiskt sätt och arbetar tillsammans med attraktionslagen.
Kom ihåg att du har fria val när det kommer till ditt kärleksliv och alla relationer. Du kan också ändra resultatet av alla situationer genom böner, visualisering och positiva affirmationer. Änglarna hjälper dig till det bättre om du ber dom och är öppen för att ta emot deras hjälp ❤️