W o m e n´ s   h e a l i n g   -   divine    feminine  

Klicka här för att redigera underrubrik

Women's healing

Divine feminine

-

- Cert.gravidmassör via Mamababybliss London. Dipl.Massageterapeut via svenska hälsoteamet. -  (*Klassisk massage *Energimassage * Triggerpunkter * Stretching * Sjukdomslära * Skadelära * Anatomi * Fysiologi * Psykologi * Marknadsföring *)

*Gym instruktör via The academy. PowerYoga instruktör via Aerobicweekends. Dipl.Medial coach & Dipl. Spirituell healer via Lovisa månson. (Klarkännande medial healer). Medicinsk grundkurs, etik och livsfrågor, alternativ medicin via Trollhättan kommun. Näringslära via Arvika kommun. Gruppträning via Arvika gymnastikförbund. Funktionell träning via Rygg ledkliniken Trollhättan. Spirituellt mentorskap via Spirituell vägledning Stockholm. Meditation stresshantering, & mindfullness via Anna-Lena Wikström. 
*Konst och form estetiska programmet 3 år.
*Turism - Pr/ Animadora/ Sun care advisor/ Gran canaria/Lanzarote/ Tenerife

*Irland - HealingYou - egen företagare - hamnade Erika i radio med sitt företag HealingYou, och hade klienter ifrån hela Europa.

*Spa - massör & receptionist, Sverige

*Swedish & English translator/transcriber/editor 
*Gym instruktör/ administratör/ Rygg & ledkliniken, Sverige

International

-

Jag vet hur det är att känna smärta och värk i kroppen. Jag har en stark tro på energibanor/ chakras i kroppen. Jag var en mycket aktiv tonåring som höll på med allt ifrån piano, jazzdans, kampsport till aerobics, spinning och tai chi. Jobb, skola. . . 

Jag hade ledvärk men på grund av min unga ålder ville inte doktorn sätta diagnosen fibromyalgi.Jag lät aldrig smärtan stoppa mig då jag var en äventyrlig tjej. 

När jag var 17 år skadade jag mitt ben under ett träningspass i Tae kwon do och fick inte lov att träna. ( Är idag 36 år) Jag hade mycket smärta i ben och höft. Drygt 5 år senare ledde mig livet till att börja jobba i ett gym. Här blev jag platsansvarig administratör och gyminstruktör, med välutbildad personal på elitnivå, jag blev väl ett projekt för både naprapat, kiropraktor och personlig tränare. Otroligt duktiga, och kroppen och musklerna blev tränade men smärtan inte borta. 

Livet ledde mig vidare och sinom tid till healingen och Lovisa månson. Och jag blev smärtfri av healingen. Min skada i ben / höft och smärtan helt borta. Jag tror att olika metoder passar olika individer. 

Jag har stött på nya utmaningar i livet med kroppen som botats genom healing. Och inte att förglömma promenader, rörelse, kost, meditation. Lugn rörelse (yoga, pilates) i kombination med raska promenader och cykeln. Det behöver inte vara så avancerat. Jag äter idag inget vetemjöl (gluten) eller kött, unnar mig någon gång kött ibland, men när man hittar sitt "varför" blir det starkare.

Att må bra och ha hälsan är det viktigaste, vad har vi utan den?

Man ska aldrig jämföra sig med personen bredvid, eftersom vi alla har olika förutsättningar och är olika som individer. Och ment att gå oika vägar i livet. Och utvecklas inom olika områden. 

Att veta sina styrkor och lära känna vad man kan och inte kan, sätta sina gränser utifrån vad man själv orkar, utan att känna skuld när man sätter den gränsen, det tycker jag är att vara vuxen på riktigt. För vi människor är inte ment att vara tankeläsare. 

Vi måste acceptera varandra utifrån de olika individer vi är. Vad kan vi lära av varandra? Hur kan vi hjälpas åt? 

OCH, en utan huvudkärnorna som divine feminine lär är att "health is always in flux" alltså, vi är aldrig helt totalt balanserade, så sluta sträva efter perfektion och anpassa dig mer utifrån där du är idag, acceptera och älska dig såsom du är. Hur kan jag må bättre idag? (om jag inte gör det) Vilka mål behöver jag sätta för att komma närmare dit jag vill? (Om jag inte redan är där jag önskar) Om du är det, NJUT! Små små steg skapar ringar på vattnet och kan leda till stora stora magiska saker. 

En annan kärna i Divine feminine är att DU HAR ALLA RESURSER INOM DIG. 


VARMT VARMT VÄLKOMMEN TILL WOMEN'S HEALING - DIVINE FEMININE

Nedre & övre ryggsmärtor, ömhet och spänningar i axlarna, svullnad i händer & fötter (ödem). Ömma eller värkande handleder (karpal tunnel syndrom), huvudvärk, sömnlöshet, ångest, trötthet, ichias smärtor, halsbränna, nästäppa, muskelstelhet, kramp, SPD (foglossning), humörsvängningar?
Många av dessa symtom kan hänföras till de naturliga förändringar som en kvinna har genomgått under graviditeten som kommer att påverka hennes kropp, sinne och känslomässiga tillstånd. 
Massage kan vara ytterst fördelaktigt för att hjälpa till att lindra många av symtomen i samband med dessa fysiologiska förändringarErika är här för att stödja kvinnor på sin helande resa, och hennes arbete innehåller stressreducering genom women's healing och MamaBabyBliss massage, som egen behandling eller i kombination. Healing på en fysisk och emotionell nivå. 
Du kan även boka women's spirituella healing eller mini spirituella/kanalisering på distans, även i kombination kan du boka dessa två. 

Här kan hon känna in en fråga. Eller så kan Erika lägga två andliga kort utifrån där du är i livet, kanske söker du riktning?

Hon kan använda sig av en teknik med lite magi - pendeln. 

Eller så kan hon även lägga en kärleksreading med orakelkort - romantikänglarna. 

Du som "empath" kan även få tips i utveckling. Eller lära dig att "öppna och stänga". 

Maila  för funderingar!Kärlek, behov, omsorg, till sig själv & andra. När själen mår bra mår kroppen bra. När kroppen mår bra mår själen bra, det är många bitar som hänger ihop.

Svårt att släppa taget om vissa saker? Vill vidare? Värk eller smärta?


Genom women's healing kan ni arbeta lite djupare, på energiplanet, och hjälpa till att släppa saker på energinivå som kan ta plats. När vi släpper taget om energi blockeringar kan vi skapa utrymme för nya roligare saker. Healing och massage löser upp både muskulära och känslomässiga spänningar, blockeringar som kan skapa värk & smärta i kroppen. 


Women's healing är öppen för kvinnor i alla skeden i livet. 


Hennes klienter är kvinnor med hälsoförhållanden såsom massage under graviditet och efter graviditet. Problem med smärta efter foglossning. Pms, huvudvärk, en känsla av att "sitta fast", migrän, utmattning, menstruella problem, kvinnor som gått igenom en hysterektomi. Ledvärk, muskelvärk, höftproblem, sned belastning, fibro eller clairsentient mediala. Guidning.


Helande kan hända på många olika nivåer: fysisk, mental, emotionell och andligt. Om du har gamla sår, värk, smärtor eller osäkerheter som du är redo att släppa och läka, skulle Erika älska att hjälpa dig. 

MamaBabyBliss massage & healing som hon erbjuder är också fördelaktig för kvinnor som upplevt missfall eller abort. Nyligen eller för flera år sedan. Hjärtekross eller annat som kan vara svårt att släppa taget om. 

Healingen verkar på en fysisk och emotionell nivå, i en icke dömande atmosfär. 
Under en gravidmassage arbetar hon inte som en kanal för energihealing.

Hon är passionerad om att hjälpa kvinnor att ge sig tillåtelse att skruva upp volymen på sin intuition. Tysta tvivlet och tona in till deras kärna av Divine feminine. För att leva ett vackrare, mer harmoniskt liv.  När Erika och hennes man var bosatta på Irland drev Erika företaget HealingYou, fascinerades hon av den holistiska hälsan för kvinnor & gravida & bestämde sig för att utbilda sig  i gravid massage. Under tiden blev hon själv gravid och paret Hägglund flyttade hem.

Som Dipl.Healer, Dipl. Medial coach, & massor av läsning om energihealing och ancient wisdom för kvinnor, Massageterapeut, MamaBabyBliss massör, gym instruktör & yoga instruktör har hon  fått många verktyg för att du ska kunna blomma efter trauma. Blomstra trots hjärtekross eller motgångar. Och hitta in till dig själv igen i en värld som har blivit lite bonkers med fake perfektion. 
Hon har gjort djupt arbete i sig själv och med många klienter. Erika bor i Karlstad med sin man och dotter. Lilla familjen Hägglund. När hon inte behandlar arbetar hon som översättare, är med familjen, rör på sig,  skapar och leker med lilla dottern. 


V A R M T   V Ä L K O M M E N