W e l l n e s s M a m a C a r e   

Klicka här för att redigera underrubrik

POSTNATAL MAMABLISS MASSAGE 

Hjälper kroppen att återställa sig till dess"pre pregnancy condition", påskyndar läkandet. 

En harmonisk stund där vi tar tillvara på den avstressande och välgörande effekten som en Mamabliss avslappningsmassage ger, du får även en mjuk massage av nacke och skalp för att lätta på spänningar. 
Postnatal, postpartum eller fjärde trimestern är de första 12 veckorna av ditt barns liv och ditt nya liv som en mamma. Det är den period då din bebis anpassar sig till livet på utsidan och du börjar återhämta sig från nio månader av graviditet, det fysiska trauman av födsel samtidigt som man ska landa med verkligheten (chocken) och ditt nya liv. Nya mödrar kan vara omringade av mycket press, att må bra, att se bra ut, att få en baby som sover bra, matar bra, bosätter sig bra. Vi förväntar oss att dessa saker ska hända över en natt.  Lägg till hormonala förändringar och sömnbrist och det är inte konstigt att så många nya mammor verkligen kämpar under de första månaderna. 

Eftersom behandlingen anpassas utifrån mamabliss gravid massagen som utförs på en special beställd gravid massage bänk från London, kan du som ny mamma om du har ömmande bröst ligga på sidan som vid en gravid massage för att ta emot massagen.

LÄS MER OM MAMABABYBLISS HÄR