W e l l n e s s M a m a C a r e   

Klicka här för att redigera underrubrik

Erika anpassar metod inom energihealing/spirituell healing. Erika är utbildad i flera olika metoder inom spirituell healing. Smärtstillande/påfyllande metoder. Metod för skeletthealing, chakrabalansering, här kan du även som empath lära dig att öppna och stänga med mera. Verktyg som vägledda meditationer och yoga häfte som skickas som pdf ingår. Här bäddas du ned på Erikas massagebänk (en extra bred från London anpassad för gravida) (Healing ges ej under graviditet). Du slappnar av så gott du kan, andas...Lyssnar på avslappnande musik under tiden Erika arbetar med händerna lätt på kroppen och/eller i din aura & löser upp muskulära & känslomässiga spänningar. Erika arbetar med att få igång energibanor och lösa upp muskulära och känslomässiga spänningar i kroppen. Fokus på helande och välmående utifrån dina chakras. Här löser ni upp blockeringar genom  healing och fyller på med energi. Blockeringar kan leda till smärta i kropp & själ. Under en healing agerar Erika som en kanal för den helande energin. Erika arbetar inte med att förmedla budskap från anhöriga. 

____________________________________________________________

En spirituell healer är någon som i behandlingar använder sig av sitt högre jag och har mediala kunskaper, helande kvaliter och insikter i psykologiska och energimässiga strukturer i och runt vår kropp. En person som kan hålla ett "sacred space" energimässigt för sin klient.  Villkorslös kärlek är det som healern tar emot och kanaliserar vidare.  Allt i hela universum är energi som vibrerar på sin egen frekvens. Erika är diplomerad Medial coach och Diplomerad Spirituell healer. 


1. Ett lyssnande öra: I början av din 60 eller min session spenderar vi en kort stund som diskuterar ditt aktuella livsscenario och anledningen till att du är här. Du kan även boka kortare  session där du direkt bäddas ner på bänken. Session som utförs under tystnad eller med intuitivt coachande samtal under behandlingen.

 2.Den helande sessionen kommer att skapa mer balans och flöde i dina chakras, som är energisystemen i din kropp.En trygg, mild, avslappnande session som ger utrymme för energi som sitter fast att lossna, och lämna ditt system

3.Förbättrad intuition
Regelbundna sessioner hjälper till att rensa bort de energiska skräp som distraherar dig från din intuitions subtila signaler. Du kommer att känna lugnare och mer motståndskraftig. 

Mind Body Energi/Spirituell healing är underbart om du upplever: 

Sorg eller förlust av en älskad Övergångstider (tex; flyttning, karriärbyte eller ett tomt bo) 

Förhållandeproblem (tex;skilsmässa, uppbrott eller kommunikationsfel) 

Tidigare trauma (oläkta känslor från tidigare smärtsamma upplevelser) 

Värk eller smärta 

En personlig strävan efter syfte 

Sitter fast, vill vidare
En professionell strävan efter klarhet kring karriären 

Kämpar med moderskap 

Kämpar med att uttrycka dina behov / önskemål 

En önskan att manifestera och skapa det liv du vill leva 

En önskan att vara mer närvarande och tacksam Hitta verktyg i avslappning eller öppna och stänga för dig som empath

Healing är en komplementär/integrativ energibehandling som kan användas tillsammans med den traditionella skolmedicinen eller som egen behandling. Den är både avslappnande och energiskapande. 

I USA ingår healers som ett självklart komplement till sjukvården på flera sjukhus.