W o m e n´ s   h e a l i n g   -   divine    feminine  

Klicka här för att redigera underrubrik

SPIRITUELL HEALING

Healingsession, hur ?

Balans och flöde i dina chakras. Rening. Förbättrad intuition

I behov av rening? Värk eller smärta? I behov av avkoppling & påfyllning? Vill lära dig att meditera? Behöver någon som lyssnar?
En energetisk kroppsbehandling. Där Erika anpassar metod inom energihealing/spirituell healing. Erika är utbildad i flera olika metoder inom spirituell healing. Smärtstillande/påfyllande metoder. Metod för skeletthealing, chakrabalansering, här kan du även som empath lära dig att öppna och stänga med mera. 
Här bäddas du ned på Erikas massagebänk (en extra bred från London anpassad för gravida) (Healing ges ej under graviditet).
Du slappnar av så gott du kan, andas..Lyssnar på avslappnande musik under tiden Erika arbetar på kroppen eller i din aura & löser upp muskulära & känslomässiga spänningar. Erika arbetar med att få igång energibanor och lösa upp muskulära och känslomässiga spänningar i kroppen. Fokus på helande och välmående utifrån dina chakras. Här löser ni upp blockeringar och fyller på med energi. Blockeringar kan leda till smärta i kropp & själ. Under en healing agerar Erika som en kanal för den helande energin. Erika arbetar inte med att förmedla budskap från anhöriga. 
____________________________________________________________
En spirituell healer är någon som i behandlingar använder sig av sitt högre jag och har mediala kunskaper, helande kvaliter och insikter i psykologiska och energimässiga strukturer i och runt vår kropp. En person som kan hålla ett "sacred space" energimässigt för sin klient.  Villkorslös kärlek är det som healern tar emot och kanaliserar vidare.  Allt i hela universum är energi som vibrerar på sin egen frekvens. Erika är diplomerad Medial coach och Diplomerad Spirituell healer. 

1.
Ett lyssnande öra: I början av din 60 min session spenderar vi en kort stund som diskuterar ditt aktuella livsscenario och anledningen till att du är här. Du kan även boka kortare healing sessioner där du bäddas ner på bänken. Session som utförs under tystnad eller med intuitivt coachande samtal 


2.  

Energi rening 

Du kommer ligga ner på massagebänken (eller en bekväm och privat plats i ditt eget hem för distans sessioner).

Du kommer att vara fullt påklädd.  Jag arbetar med händerna lite utanför din kropp (i ditt bio energi fält som omger din kropp) eller med händerna lätt på.
Efter healingen är utförd, hämtar jag ett glas vatten till dig, du kan få dra ett kort med ett helande budskap om du vill och sedan är vi klara. 

kombination av energi/spirituell healing och energikanalisering som är förankrad i feminin utförande och empowerment. En trygg, mild, avslappnande session som ger utrymme för energi som sitter fast att lossna, och lämna ditt system.

3. 

Den helande sessionen kommer att skapa mer balans och flöde i dina chakras, som är energisystemen i din kropp.


4.
Förbättrad intuition
Regelbundna sessioner hjälper till att rensa bort de energiska skräp som distraherar dig från din intuitions subtila signaler. Du kommer att känna lugnare och mer motståndskraftig. Redo att äga dina val med nytt hittat fokus och beslutsamhet rotad i medkänslan och självförtroendet av din Divine feminine visdom.

Mind Body Energi/Spirituell healing är underbart om du upplever:

Sorg eller förlust av en älskad Övergångstider (tex; flyttning, karriärbyte eller ett tomt bo)

Förhållandeproblem (tex;skilsmässa, uppbrott eller kommunikationsfel)

Tidigare trauma (oläkta känslor från tidigare smärtsamma upplevelser)

Värk eller smärta 

 En personlig strävan efter syfte 

Sitter fast, vill vidare

En professionell strävan efter klarhet kring karriären

Kämpar med moderskap

Kämpar med att uttrycka dina behov / önskemål

En önskan att manifestera och skapa det liv du vill leva

En önskan att vara mer närvarande och tacksam
Hitta verktyg i avslappning eller öppna och stänga för dig som empath

Healing är en komplementär/integrativ energibehandling som kan användas tillsammans med den traditionella skolmedicinen eller som egen behandling. 
Den är både avslappnande och energiskapande. 
I USA ingår healers som ett självklart komplement till sjukvården på flera sjukhus. 
Under en healingbehandling får du ligga på min massagebänk, ombäddad i filtar och lyssna på avslappnande musik under tiden jag arbetar på och utanför din kropp, i auran ( i det bioenergifält som omger din kropp). 

Några av fördelarna med Healing 

Smärtlindring

  Påskyndar det postoperativa återhämtandet/förloppet

  Reducerar stress

  Dämpar ångest och depression

  Stärker och hjälper immunförsvaret

  Förbättrar rörlighet och tillfrisknandet efter en operation

  Minskar användandet av smärtstillande  mediciner postoperativt

  Ökar välbefinnandet

  Minskar negativa effekter efter trauma/kronisk smärta/och posttraumatisk stress

  Förbättrar/ökar livskvaliteten

  Etablera eller fördjupa en andlig kontakt


Efter en behandling kan man bli trött, lugn och ibland lite frusen. Det är många processer som går i gång i kroppen!


Healing ska betraktas som ett komplement till sjukvård, inte istället för sjukvård!


Redan för tusentals år sedan kände man till att kroppen har energicentra och meridianer (linjer) 

för energiflödet. Enligt traditionell kinesisk medicin (TKM) strömmar qi (livsenergin) genom de tolv meridianerna, qi-ledningarna. Dessa förgrenar sig sedan ut till kroppens alla delar i minst 10 000 energimeridianer, inklusive blodkärl. Den kinesiska och tibetanska medicinen anser att sjukdom beror på att någon eller några av qikanalerna är blockerade. - Då når den vitala kraften inte ut till den sjuka kroppsdelen, precis som när en ledning brister och det blir strömavbrott.
Tarmen är en av de tolv stora meridianerna och förstoppning hämmar livsenergins flöde.
Blockeringar hävs med hjälp av bla. healing, massage, andningsövningar, qigong eller koständring. Hålla dem i balans genom att meditera. Ljudning /toning ,en viss ton som korresponderar med chakrat sjungs/tonas.Visualisering.Yoga. Naturen.


Hos mig ingår verktyg som Yoga samt vägledda meditationer som du kan göra i lugnet av ditt hem, detta skickas via mail!


Acceptera våra känslor – skapa harmoniska relationer. När vi förnekar eller undviker vad vi egentligen känner skapas obalans även i chakrasystemet. Genom att se, acceptera och ge oss själva utrymme att känna det vi känner frigörs energin i chakrasystemet så att dessa kan flöda som de
ska. Det finns många sätt att att aktivt stimulera våra chakra att vara i balans.