W o m e n´ s   h e a l i n g   -   divine    feminine  

Klicka här för att redigera underrubrik

Spirituell guidning/kanalisering erbjuder jag på distans via text. Du kan även boka spirituell distanshealing,

Efter fler och fler förfrågningar har jag hittat mitt spirituella sätt att förmedla budskap på, - kanalisering. Och har börjat erbjuda spirtuell distans/ remote session/ kanalisering via e-mail.

Här kan jag känna in en fråga. Eller så kan jag lägga två andliga kort utifrån där du är i livet, kanske söker du riktning?

Jag kan använda mig av en teknik med lite magi - pendeln. 

Eller så kan även lägga en kärleksreading med orakelkort - romantikänglarna. 

Du som "empath" kan även få tips i utveckling. Eller lära dig att "öppna och stänga". 

Maila mig för funderingar!


Spirituella distans healingen tar 30 min och efter ytterligare 30 min kommer texten via e-mejl.


Du kan också enbart boka enbart remote/ spirituell healing 


Jag erbjuder också remote / minispirituella


SE ALTERNATIV  HÄR


Varmt välkommen att maila mig för funderingar och frågor

Frågor kring vägledning i kärlek är frågor jag ofta får.
Doreen virtue skriver detsamma och att hon älskar att ge änglatolkningar i detta ämne eftersom hon själv är en äkta romantiker. Jag kan inte annat än att hålla med.

Doreen skriver att romantik får oss att känns oss ungdomliga, energifyllda och levande! Det kombinerar lekfullhet och spänning med en känsla av att vi har våra hjärtan fullt vakna och öppna. Det är en av höjdpunkterna i världen!
Jag älskar dessa kort och den universella energilagen om "magnetisk resonans" försäkrar att det rätta kortet kommer till dig som en perfekt matchat lås med nyckel. Korten vet vad som finns i ditt hjärta, skriver Doreen.

Att använda orakelkort är ett forntida vedertaget sätt att ta kontakt med änglar. De är baserade på phytagoras numerologi som menar att alla nummer och bilder vibrerar på ett matematiskt sätt och arbetar tillsammans med attraktionslagen.
Kom ihåg att du har fria val när det kommer till ditt kärleksliv och alla relationer. Du kan också ändra resultatet av alla situationer genom böner, visualisering och positiva affirmationer. Änglarna hjälper dig till det bättre om du ber dom och är öppen för att ta emot deras hjälp ❤️