W o m e n´ s   h e a l i n g   -   divine    feminine  

Klicka här för att redigera underrubrik

"I got the best massage in my life in a beautiful and relaxing surrounding. Erika does have healing hands and you feel comfortable and welcome any time and the pain is getting better every time." - Syd Delz 

Women's healingmassage 

2 treats in 1

Få förnyad energi på cellnivå

 Avgiftande, rensar ut toxiner, ökar blodcirkulationen och uppmuntra lymfa för att röra sig runt kroppen. 

Löser upp muskulära och känslomässiga spänningar. 

Stress relief 

Skapar balans mellan kropp, själ & ande - Wellness - för hela dig   

Massage med grund i MamaBabyBliss massagen och healing, massage med rikligt med varm olja masseras med långa drag  + en djupgående effekt på cellnivå avslutas behandlingen med Spirituell/ energi healing
Massagen utgår från den österländska filosofin om energibanor. 

En unik kombination av en mjuk och skön massage med olja, kanalisering av energi/spirituell healing & scanning med händerna, för healing och vid behov lokalisering av blockering. Vilket kan skapa en större förståelse för rotorsak av smärta.
Erika är clairsentient medial, vilket betyder att man tar emot medial information genom känslor/ smärttillstånd eller känner subtil energi.
En djupverkande behandling för kropp, själ, tanke & spirit. Med både massage och kanalisering av helande energi för att lösa upp fysiska och känslomässiga spänningar. 

Genom energihealing och massage mjukar jag upp dina muskelspänningar och öppnar upp energiblockeringar i din kropp och ditt sinne.
Jag jobbar med att knåda muskler, mycket effleurage och långa drag, men jag jobbar också med dig på energinivå för att hjälpa dig medvetandegöra och släppa spänningar/rädslor/& smärta.


Här bäddas du ned på massage bänken, lyssnar på avslappnande musik, ombäddad i handdukar och filtar. 

Healingmassagen inleds med massage och övergår i healing, 2 treats in 1! När vi är klara med massagen ligger du bara kvar på massage bänken och slappnar av  ombäddad i handdukar och filtar under tiden jag genomför healingen, med händerna lätt på kroppen eller en bit utanför i din aura/ bioenergifält som omger din kropp. 

Session som utförs under tystnad eller vid behov med intuitivt coachande samtal under sessionen. 

Efter massagen hämtar jag ett glas vatten och du får lugnt vakna till, sedan är vi klara. 


Ges ej under graviditet. För dig som mamma eller kvinna. 


Jag älskar healing och massage! Healingmassagen har visat sig ha mycket god effekt på smärta, ledvärk,fibromyalgi,utmattningssyndrom och dig som är överrörlig. Fortsatt problem med smärta av foglossning som hållit i sig efter förlossning. Migrän & huvudvärk. Eller bara behöver komma ner i varv.


Otroligt kul!

Behandlingen kan utföras på olika vis, eftersom du är unik! Massagen kan anpassas med fokus på healing eller fokus på massage, jag anpassar utifrån min verktygslåda! Som innehåller många metoder inom Spirituell healing samt massage. Samt meditationsverktyg du kan få med dig för fortsatt avslappning och personlig utveckling!Healing och massage behandlingar är avdragsgillt och du kan använda ditt friskvårdsbidrag till denna behandling!Massage är en behandling av kroppens mjukdelar med syfte att påverka både kroppsliga och emotionella faktorer. Immunförsvaret stimuleras och nästan alla inre fysiologiska processer till optimal funktion och återhämtning. Kroppens egna närande hormoner frigörs också i mängder och ger dig energi.


Kerstin Uvnäs-Moberg, professor i fysiologi vid Karolinska Institutet och erkänd som en av världens främsta hormonforskare, har i sin forskning kommit fram till att massage och annan beröring utlöser hormonet oxytocin, även kallat "lugn-och-ro-hormon".


Spända muskler kan inte arbeta och låter då andra muskler som är bredvid denna muskel sköta om den spända muskelns arbete istället. Detta medför att kroppen till slut blir felbelastad. Massage hjälper därför till att lösa upp dessa spänningar så att kroppens muskler kan arbeta korrekt.


Healing - 

Enligt energimedicinens synsätt uppträder sjukdom först i energikroppen i form av obalans, disharmoni eller blockering, och sedan visar de sig fysiska symptom i kroppen. Genom att arbeta på energiplanet erhåller man resultat på den täta eller fasta materian (kroppen). Man ser även energikroppen som ett hologram, där varje enskild del innehåller information om hela organismen.

Istället för att enbart behandla "den sjuka delen" som skolmedicinen, så fokuserar energimedicinen istället på helheten och livsenergin.

Får man en skada behöver den läkas på energins nivå, annars är det fysiska fortsatt försvagat och det är lätt hänt att man slår upp skadan igen.

Källa : Sanna ehdin "Nya självläkande människan".


Vid healingen förmedlar jag livsenergin med händerna lätt på kroppen och / eller i det bioenergifält som omger din kropp. Energin verkar på flera nivåer, - fysiskt, mentalt och emotionellt. 

En självläkningsprocess startas i din kropp. Och blockeringar löses upp.