top of page

Physical & emotional intuitive remote healing

- Receieve - Release - 

Erika finns på Women’s healing för att erbjuda dig stöd och healing, hon hjälper dig att släppa det som inte gynnar dig mer, på energiplan. Ibland kan vi testa många metoder men kan inte fullt ut ”släppa”, då kan det vara så att blockeringar ligger kvar på energiplanet & väntar på att få lösas upp.

 

Lyssna gärna i videon nedan hur en distanshealing går till.

Erika har jobbat utomlands med healing där hon hamnade i radio och hade klienter från hela Europa.

(Och är diplomerad medial coach och spirituell healer.)

Erika är i grunden "physical intuitive" vilket betyder att hon känner var i din kropp du har energiblockeringar, som ni under healingstunden arbetar för att lösa upp så livet & energin kan släppa spänningar & komma med ny energi och inspiration.

Läs mer om healing här

 

Erika är "physical intuitive" & känner blockeringar i sin kropp där du har dina blockeringar, -- som släpper. Därav kan du också få insikt i vilka blockeringar du har (om du önskar), som en energi/chakrareading kan man också säga

För att passa dina behov och omständigheter erbjuder Erika två alternativ för distanshealing:

🌸Physical intuitive - Distanshealing med skriftlig feedback

Denna session innefattar healingöverföring där Erika kanaliserar energi och ibland mottar budskap från andevärlden. Dessa meddelanden, ofta relaterade till ditt fysiska och emotionella välbefinnande, kommer Erika att dela med dig efter sessionen via mejl (eller via samtal om du väljer andra sessionen).
Om du önskar kan sessionen avslutas med ett helande budskap från ett änglakort eller tarot för att släppa stress/ tankesnurr

30-40 min;

20 min kanalisering av energihealing + meditation med feedback via mejl som avslutas med kort där budskapen fotas och kommer med feedbacken & meditationen - (meditationen skickas som en länk du kan lyssna på så ofta som du behöver ta emot din sef-care) --skickas via mejl

Du kan välja din meditation ur tre meditationsserier;

 

  Vägledning för hennes själ - klicka här

Spirituell self-care guidning - klicka här

1 : 1 feminine energy - klicka här

Pris; 400:-

60 min
🌸Physical intuitive - Distanshealing med healing samtal (600 kr): Om du känner för att prata om dina upplevelser, dela dina tankar, eller diskutera mål du strävar efter, erbjuder Erika en öppenhjärtig dialog via telefon. Erika lyssnar med ett öppet och icke-dömande sinne. Efter vårt samtal kan hon även skicka en visualisering eller meditation som kan stödja din fortsatta läkningsprocess och personliga utveckling (du får även en meditation i den andra sessionen om du önskar).
För att förbereda och anpassa sessionen efter dig, vänligen skicka ett foto på förhand. Detta hjälper Erika att sätta sig in i din energi.

Erika ser verkligen fram emot att få höra från dig och hjälpa dig på din resa mot välbefinnande.


Varma kramar och önskar dig allt väl på livets resa. Ser fram emot att få vara till stöd för dig.

Med ljus & värme/
Erika 

Gör gärna stunden till en stund av Self-Care & stressreducering, tänd gärna ett ljus, sätt på lite lugn musik & fokusera på din andning & din upplevelse i stunden. 

Att kunna släppa det som vill släppas & välkomna det som vill komma.

Lyssna gärna mer om distanshealing nedan.

bottom of page