top of page
Strandsmycken

Meditationen vid havet hjälpte för har knappt tänkt på något idag

på det jag släppte i snäckorna i stranden.

/Anna-Karin Emmesjö

“For a seed to achieve its greatest expression, it must come completely undone. The shell cracks, its insides come out and everything changes. To someone who doesn't understand growth, it would look like complete destruction.”

- Cynthia Occelli

+13 years as a medial coach, spiritual healer, Massagetherapist, -worked international.

Experience as a gym instructor, yoga, and more

Se competencies here:

Vår kropp kommunicerar med oss hela tiden,

ger du dig tiden att lyssna till dess signaler?

Personligt designad meditation

Som en minicoaching för bara dig! - som du kan lyssna på så ofta du behöver fylla på med energi eller skifta: Personligt designad meditation med samtal eller via mejl:

 

Personligt designad meditation - beställning via mejl -

Där vi connectar & du skriver till mig vad du vill släppa och vilken intention du önskar.

490:- (15 min samtal ingår eller via mejl)

 

Jag vet att du bär på unika talanger och gåvor... Du är aldrig för gammal eller för långt efter.

Meditation och visualisering låser upp möjligheter & anknyter dig med din intuition och högre krafter samt aktiverar det parasympatiska nervsystemet...

Hur?

Jag sätter mig själv som i meditation & öppnar upp för den oändliga intelligensen/mitt supermedvetna och superintuitionen för att ta emot inspiration till meditationerna. 

Jag använder mig av riktlinjer i hur man skriver en meditation/vizualisering samt mina kunskaper och kompetenser genom mina olika utbildningar i hälsa - /body/mind/spirit -genom åren (med mer erfarenhet över ett decennium).

 

Jag öppnar också upp för att vara en kanal för helande energi och lägger in den intention i energin som önskas manifestera (du kan alltså boka en helt egen skräddarsyd meditation också). (Precis som en del fyller armband, stenar med mera med en specifik intention). & ser om ytterligare inspiration vill ges som jag tar emot intuitivt och sammanlänkar i meditationen.

 

Slutligen, skriver jag ihop meditation utifrån dessa olika bitar (riktlinjer/önskningar/intention) & spelar in den.

Sedan skickas den som en länk som du enkelt kan trycka & lyssna på i tex lurar på din tele.

 

Vad vill du släppa taget om?

Hur är din hälsa & wellness?

Vad är dina drömmar?

Ju oftare du praktiserar att vara lugn och avslappningsövningar, ju enklare kommer det att vara för din kropp att känna sig lugn, trygg och harmonisk.

Obalanser härstammar från nervsystemet.

 

Nervsystemet: består av 2 huvuddelar (sympatiska och parasympatiska)

Sympatiska ansvarar för ångest responsen i kroppen. När en del av hjärnan amygdala skickar en stress signal till en annan del av hjärnan, hypotalamus, aktiverar detta det sympatiska nervsystemet och skickar en signal till binjurarna som svarar genom att pumpa ut stresshormoner som adrenalin i blodomloppet. När dessa hormoner cirkulerar genom kroppen triggar de många fysiologiska förändringar.

 

Parasympatiska ansvarar för att trigga lugn och matsmältningsresponsen. Hjärnan är som musklerna i kroppen, ju fler särskilda banor som används ju starkare blir dom vilket betyder att ju oftare du praktiserar meditation och avslappning ju tryggare och lugnare kommer din kropp att känna sig. 60-90% av alla medicinska besök är stressrelaterade i USA & healers finns på sjukhus. Stress påverkar immunsystemet och avslappningstekniker stärker immunsystemet.

 

När vi känner oss olyckliga har vi tappat vår "inre connection", När vi inte växer känner vi en längtan i våra hjärtan och med meditation tar vi oss tiden att utforska våra känslor och reaktioner,

och frågar oss, - vad är lärdomen här?

 

Moder jord, universum/ the divine, vad du än väljer att kalla det större är här för att älska oss och hjälpa oss. Meditation hjälper oss inte bara att hantera stress utan meditationen hjälper oss också att bli lugnare, mer tålmodiga och mer harmoniska människor.

Av egen erfarenhet är Mitt bästa tips för dig med stress i ditt liv att lyssna till nervsystemet, ge dig tiden, -så kommer resultatet.

 

Kom ner i varv & bli grundad & jordad så att du kan ta tillbaka kraft igen. Kanalisera sedan den kraften i riktning för ditt högsta bästa & dina djupaste önskningar.

 

Meditation reducerar stress, leder till insikt, aktiverar det parasympatiska nervsystemet, kan reparera en utbränd hjärna samt ger ett bättre beslutsfattande.

Meditation öppnar vägen för inre visdom, kreativitet & högre krafter.

 

Regelbunden utövning låser upp möjligheter för dig.

Önskar du yttre förändring? - När din inre värld förändras kommer du snart lägga märke till yttre förändringar.

Meditation lär oss att; Din Sanna essens är kärlek🌸

När du praktiserar meditation & lugn kommer du i kontakt med din sanna essens & kreativitet

🌸Energi är en aktiv vibration i kroppen, energi är en högre kraft som alltid är aktiv.

Känslor - e- motion = Energy in motion = Energi i rörelse.

Allt är energi. Du är energi, hela du har en speciell energi, ditt DNA etc.

Vi är inte våra kroppar, vi har kroppar, vi är mycket "större än våra kroppar".

Vi alla har ett inre vetande och det är vi - från ett högre perspektiv som vet svaren.

-- Tänk på oss själva som ett medvetande - vårt Sanna jag som ett medvetande som bor i kroppen, vi upplever massa olika saker, situationer, känslor, men dessa saker är inte oss, de är våra erfarenheter.🕊

Upplever du jobbiga känslor idag? Försök separera dig själv från känslan/dig - och se dig själv utifrån-- Vad kommer känslan från? Vad säger den? Hur kan du släppa den? Behöver du sörja den?

~💗 Bli 💗🌸observatören 🌸

Du är inte dina tankar eller dina känslor, du är kärlek💗

Elektriska signaler är aktiva i våra hjärnor hela tiden, dessa signaler är hjärnvågor och har förmågan att höjas till ett högre medvetande genom meditation, andningsarbete etc.

Healing kan hjälpa till att frigöra blockeringar i kroppen, blockeringar som kan leda till värk & smärta.

- Kanske kan jag hjälpa ditt hjärta att finna ro & inspiration ?

Med värme/

Erika

Din meditation kommer inom 5 dagar.

bottom of page