top of page
Strandsmycken

Meditationen vid havet hjälpte för har knappt tänkt på något idag

på det jag släppte i snäckorna i stranden.

/Anna-Karin Emmesjö

“For a seed to achieve its greatest expression, it must come completely undone. The shell cracks, its insides come out and everything changes. To someone who doesn't understand growth, it would look like complete destruction.”

- Cynthia Occelli

+18 years in the wellness field.

Experience as an medial coach, spiritual healer, Massagetherapist, 

Experience as a gym instructor, yoga, meditation and more

-worked international.

Se competencies here:

Vår kropp kommunicerar med oss hela tiden,

ger du dig tiden att lyssna till dess signaler?

Din unika skräddarsydda inre resa fylld med energi med din intention & release!

En Personlig energimeditation - som en minicoaching & guidning för bara dig som du kan bära med dig var du än går! - som du kan lyssna på så ofta du behöver fylla på med energi eller skifta: 

Vad menar jag med skifta?

I varje vakna stund har du ett val att skifta din energi, allt är energi och du kan välja vilka tankemönster du matar.

Ibland kan det vara svårt att skifta om vi sitter fast i gamla mönster, då kan vizualiseringar fyllda med energi hjälpa oss på traven.

När vi lyssnar inåt och får tillgång till energiminnen/ (kroppsminnen) kan vi lösa upp dem & skifta till en ny energi.

"Inom oss finns en källa av energi att ösa ur, nyckeln är att låsa upp de blockeringar som hindrar källan att flöda"

- Erika Hägglund

1). Vi connectar (du kan välja mellan tre alternativ - skrift, eller telefonsamtal eller möte på motttagningen)- du skriver till mig vad du önskar släppa, och om du vill dela vart du är i livet (vad du går igenom), och vad du vill uppnå, ditt mål, alltså - din intention.

2). Jag skriver din unika energi/audiocoaching som sedan skickas till dig via en länk som du kan klicka på så ofta du behöver lyssna, skifta & ta emot ny energi.

Om du väljer möte på mottagningen skriver jag den efter vårt möte där vi samtalar om vad du vill släppa och vart du önskar/ intention.

Jag sätter mig själv som i meditation & öppnar upp för den oändliga intelligensen/mitt supermedvetna och superintuitionen för att ta emot inspiration till meditationerna. 

Jag använder mig av riktlinjer i hur man skriver en meditation/vizualisering samt mina kunskaper och kompetenser genom mina olika utbildningar i hälsa - /body/mind/spirit -genom åren (med mer erfarenhet över ett decennium).

Jag skriver också en "prompt" ett par frågeställningar för dig som du kan utgå ifrån om du vill utöva journaling, - skriva dagbok och läka genom kompletterande skrivande.

Kommer till dig inom 3 dagar.

Beställ här

 

Personlig audiomeditation (kontakt via skrift eller telefonsamtal) 

Pris; 500:- 

Personlig audiomeditation + möte på mottagningen 30 min

750:- 

Meditation/vizualiseringar kan hjälpa dig att reparera en utbränd hjärna, släppa begränsningar & rädslor inom dig, skifta dina känslor & öka ditt välmående.

Erika är utbildad medial coach där man använder sig av vizualiseringar som verktyg för att få release samt uppnå mål. 

Här släpper vi på begränsningar inom oss tillsammans med energi från spirituella energihealingen som Erika fyller meditationen med.

Healing renar intern & extern stress samt kan ge dig extra kraft i tider med behov av det, samt släppa blockeringar.

 

Intention/ Vad vill du uppnå? (Tex inom; dina känslor, i livet, jobb, -- vad är dina drömmar? Hur är din hälsa?

Jag vet att du bär på unika talanger och gåvor... Du är aldrig för gammal eller för långt efter.

Meditation och visualisering låser upp möjligheter & anknyter dig med din intuition och högre krafter samt aktiverar det parasympatiska nervsystemet...

Hur har jag spelat in mina inre resor fyllda med healing/meditationer?

Jag sätter mig själv som i meditation & öppnar upp för den oändliga intelligensen/mitt supermedvetna och superintuitionen för att ta emot inspiration till meditationerna. 

Jag använder mig av riktlinjer i hur man skriver en meditation/vizualisering samt mina kunskaper och kompetenser genom mina olika utbildningar i hälsa - /body/mind/spirit -genom åren (med mer erfarenhet över ett decennium).

 

Jag öppnar också upp för att vara en kanal för helande energi och lägger in en intention i energin  (Precis som en del fyller armband, stenar med mera med en specifik intention). & ser om ytterligare inspiration vill ges som jag tar emot intuitivt och sammanlänkar i meditationen.

 

Slutligen, skriver jag ihop meditation utifrån dessa olika bitar (riktlinjer/önskningar/intention) & spelar in den.

Sedan skickas den som en länk som du enkelt kan trycka & lyssna på i tex lurar på din tele.

Ju oftare du praktiserar att vara lugn och avslappningsövningar, ju enklare kommer det att vara för din kropp att känna sig lugn, trygg och harmonisk.

Obalanser härstammar från nervsystemet.

 

Nervsystemet: består av 2 huvuddelar (sympatiska och parasympatiska)

Sympatiska ansvarar för ångest responsen i kroppen. När en del av hjärnan amygdala skickar en stress signal till en annan del av hjärnan, hypotalamus, aktiverar detta det sympatiska nervsystemet och skickar en signal till binjurarna som svarar genom att pumpa ut stresshormoner som adrenalin i blodomloppet. När dessa hormoner cirkulerar genom kroppen triggar de många fysiologiska förändringar.

 

Parasympatiska ansvarar för att trigga lugn och matsmältningsresponsen. Hjärnan är som musklerna i kroppen, ju fler särskilda banor som används ju starkare blir dom vilket betyder att ju oftare du praktiserar meditation och avslappning ju tryggare och lugnare kommer din kropp att känna sig. 60-90% av alla medicinska besök är stressrelaterade i USA & healers finns på sjukhus. Stress påverkar immunsystemet och avslappningstekniker stärker immunsystemet.

 

När vi känner oss olyckliga har vi tappat vår "inre connection", När vi inte växer känner vi en längtan i våra hjärtan och med meditation tar vi oss tiden att utforska våra känslor och reaktioner,

och frågar oss, - vad är lärdomen här?

 

Moder jord, universum/ the divine, vad du än väljer att kalla det större är här för att älska oss och hjälpa oss. Meditation hjälper oss inte bara att hantera stress utan meditationen hjälper oss också att bli lugnare, mer tålmodiga och mer harmoniska människor.

Av egen erfarenhet är Mitt bästa tips för dig med stress i ditt liv att lyssna till nervsystemet, ge dig tiden, -så kommer resultatet.

 

Kom ner i varv & bli grundad & jordad så att du kan ta tillbaka kraft igen. Kanalisera sedan den kraften i riktning för ditt högsta bästa & dina djupaste önskningar.

 

Meditation reducerar stress, leder till insikt, aktiverar det parasympatiska nervsystemet, kan reparera en utbränd hjärna samt ger ett bättre beslutsfattande.

Meditation öppnar vägen för inre visdom, kreativitet & högre krafter.

 

Regelbunden utövning låser upp möjligheter för dig.

Önskar du yttre förändring? - När din inre värld förändras kommer du snart lägga märke till yttre förändringar.

Meditation lär oss att; Din Sanna essens är kärlek🌸

När du praktiserar meditation & lugn kommer du i kontakt med din sanna essens & kreativitet

🌸Energi är en aktiv vibration i kroppen, energi är en högre kraft som alltid är aktiv.

Känslor - e- motion = Energy in motion = Energi i rörelse.

Allt är energi. Du är energi, hela du har en speciell energi, ditt DNA etc.

Vi är inte våra kroppar, vi har kroppar, vi är mycket "större än våra kroppar".

Vi alla har ett inre vetande och det är vi - från ett högre perspektiv som vet svaren.

-- Tänk på oss själva som ett medvetande - vårt Sanna jag som ett medvetande som bor i kroppen, vi upplever massa olika saker, situationer, känslor, men dessa saker är inte oss, de är våra erfarenheter.🕊

Upplever du jobbiga känslor idag? Försök separera dig själv från känslan/dig - och se dig själv utifrån-- Vad kommer känslan från? Vad säger den? Hur kan du släppa den? Behöver du sörja den?

~💗 Bli 💗🌸observatören 🌸

Du är inte dina tankar eller dina känslor, du är kärlek💗

Elektriska signaler är aktiva i våra hjärnor hela tiden, dessa signaler är hjärnvågor och har förmågan att höjas till ett högre medvetande genom meditation, andningsarbete etc.

Healing kan hjälpa till att frigöra blockeringar i kroppen, blockeringar som kan leda till värk & smärta.

- Kanske kan jag hjälpa ditt hjärta att finna ro & inspiration ?

 

Med värme/

Erika

bottom of page