top of page
healing1ny.jpg

 

1 : 1 Healing

Under en Spirituell healing är Erika en kanal via spirit för att förmedla spirituell energihealing

 för release av blockeringar, värk, smärta, spänningar, stress & rening.

Erika är utbildad Healingterapeut/ spirituell healer & i det helande samtalet samt Medial Coach via Lovisa Månson.

 

Erikas kanal är starkast vid release - att släppa det som hindrar dig att gå framåt -  lindring av smärta - där erfarenheten är som störst. Du kan även få insikt i om du önskar, vart i kroppen energin är blockerad, och vilket chakra den delen av kroppen tillhör, - & du får en meditation/ inre resa för vidare läkning med dig som skickas via en länk du kan lyssna på så ofta du behöver för vidare harmoni & release. 

Du kan även få andra hälsotips som kosttillskott och stretch.

Under en healing blir du ombäddad i filtar på massagebänken & får lyssna på avkopplande musik.

 När Erika kanaliserar energihealing arbetar hon med händerna lätt på kroppen eller i din aura, (det bioenergifält som omger din kropp).

Spirituell healer, hur?

En spirituell healer är någon som i behandlingar använder sig av sitt högre jag och har mediala kunskaper, helande kvaliteter och insikter i psykologiska och energimässiga strukturer i och runt vår kropp. En person som kan hålla ett "sacred space" energimässigt för sin klient. Villkorslös kärlek är det som healern tar emot och kanaliserar vidare.

 

Under en spirituell healing som är en holistisk healing balanserar man det fysiska, känslomässiga och mentala och utgår från att dessa är sammanlänkade.

 

Healing är ett bra alternativ för stressreducering och hjälper kroppen till självläkning.

 

 Allt i hela universum är energi som vibrerar på sin egen frekvens. Erika är diplomerad Medial coach och Diplomerad Spirituell healer via Lovisa Månson samt har en rad olika utbildningar inom hälsa & träning. - I utbildningen till Dipl. Spirituell healer samt utbildningen till Dipl. Medial coach arbetade de med allt från Spirituell healing, - chakrabalansering, skeletthealing, chakramassage, energipåfyllning, smärtlindrande healing,  helande samtalet och utveckling av dem själva, arbetade med deras inre barn, inre kritiker samt chakrasystemet med mera. samt utförde behandlingar samt vägledningar-(medial coaching).

Du kan även boka en balansering av feminin och maskulin energi - för dig som vill jobba med din Heart wall, - jag anpassar alltid & skräddarsyr din healingbehandling.

 

Healern blir ledd till platser i din kropp där du är i behov av healing , och ibland, om du är i behov av det, en förklaring till vad problemet består av, till exempel trauma, värderingar, ideér, bilder etc, som hindrar dig att leva fullt ut.

 

Även om det är du som klient som har det fulla ansvaret för din hälsa, är det healern, klienten och en högre kraft som interagerar genom stegen till healing, lagarbete! 

Healern agerar som en kanal, ett verktyg för andevärlden. Energifrekvensen som används är från ett högre medvetande, från den spirituella världen.

 

Energin hjälper till att reducera obalanser och blockeringar.

Spiritualitet och mediumskap är inte en religion men en filosofi om livet efter döden. För att bli en god healer krävs en längre tid av ”inre rening” en förutsättning så att energin kan bli kanaliserad och överförd. Metoden är en lugn form. Och är oftast mottagen som mycket harmonisk.

 

Efter en session kan man bli trött, lugn och ibland frusen, det är många processer som startar i din kropp!

Healern hjälper klienten att balansera det fysiska, emotionella och spirituella väl måendet.

Allt är energi, energi kan inte förstöras, endast omvandlas.

 

Healing hur?

 

En lever är just en lever och har dess egen frekvens. Varje organ vibrerar på sin egen frekvens, och tillsammans bildar de den symfoni som är du! Tankar och känslor är också energi.

Har du varit med om saker i livet som du inte kan släppa taget om, kan det bli blockeringar i kroppen. Kanske i en muskel eller ett organ. Störs många muskler eller organ så tappar vi symfonin. Detta leder till sjukdomar och ohälsa. Fysiskt och mentalt.

Den spirituella healern arbetar här med synsättet att kroppen, sinne och ande är ett.

Healing ska ses som ett komplement till sjukvård, inte istället för sjukvård.

Healing är en kärleksfull energi som hjälper dig att släppa taget om tung energi & blockeringar. Hjälper dig att hitta in till ditt sanna jag där slumrande gåvor vill vill göra sig hörda. Villkorslös kärlek är det som healern kanaliserar till dig, för ditt högsta bästa. Har du en känsla av att du sitter fast och vill vidare? Healing kan hjälpa dig att lämna det gamla & möta det nya som försöker hitta in till dig. Lider du av smärta eller stress? Healing fungerar lika bra på distans och strömmar genom Erika till dig & förses genom hennes healing guider. Precis som våra fysiska kroppar ibland kan behöva en boost eller hjälp är det precis på samma sätt med vår energikropp.

 

Våra energicenter (kända som chakras) kan bli blockerade, och i obalans från interna eller externa faktorer.

Detta kommer till slut att yttra sig i vår fysiska kropp & om vi inte renar denna energi, kan det bli svårt att hela vårt sinne & fysiska kropp.

healing2ny.jpg

 

Ibland kommer molnen & skymmer solen, precis som livets oförutsedda händelser, -Men glöm aldrig att du har alltid solen inom dig, -i ditt hjärta. Vad som än händer.

Vad kan du göra idag för att plocka fram lite av din inre sol?

 

Vad är dina drömmar?

 

Släpp taget om begränsade föreställningar, öppna upp för dina sanna känslor.

 

Du kan få vad du vill, - nyckeln är att låsa upp dina begränsade föreställningar om vad du är värd. 

 

Du är ett med den oändliga intelligensen och ditt undermedvetna.

Dina drömmar är dina vägvisare & ditt öde...

 

När vi börjar arbeta med vårt undermedvetna genom audiovisualisering & energihealing öppnar vi för drömmar och möjligheter.

bottom of page