top of page

Dina drömmar är dina vägvisare & ditt öde...

Hej kära...

1 : 1    H E A L I N G 


 Min specialitet är personlig utveckling

genom distanshealing & meditation. 


Healing + visualisering / meditation, hur?


1) Vi connectar, du skriver till mig. Du hjälper mig till insikt var du är i livet och vad du önskar släppa taget om och vart du vill i livet. 


När jag fått bästa möjliga helhetsbild så tar jag fram en audiomeditation som passar dig utifrån var du är i livet & vi avsätter en tid för healingen som sker på distans eller på mottagningen.

Jag har spelat in många olika meditationer för olika syften. 


Jag vet att du bär på unika talanger och gåvor... Du är aldrig för gammal eller för långt efter.

Meditation och visualisering låser upp möjligheter & anknyter dig med din intuition och högre krafter samt aktiverar det parasympatiska nervsystemet...


Kanske genomgår du;

Värk eller smärta?

Utmattning?

Önskar meditation för rening vid empath eller medial?

Vill lära dig att öppna & stänga? 

Vill förbättra din intuition?

Sorg eller förlust av en älskad?

Övergångstider (tex; flyttning, karriärbyte eller ett tomt bo)?

Hålls tillbaka av din inre kritiker?

Vill utveckla självkärlek?

Vill utveckla ditt sanna jag?

Lyssna mer till ditt inre?

Vill skapa självvärde?

Förhållande problem (tex; skilsmässa, uppbrott eller kommunikations fel)?

En personlig strävan efter syfte?

Sitter fast, vill vidare?

En professionell strävan efter klarhet kring karriären?

Kämpar med moderskap?

Kämpar med att uttrycka dina behov / önskemål?

En önskan att manifestera och skapa det liv du vill leva?

En önskan att vara mer närvarande och tacksam?

Vill släppa taget om- & rensa i ditt inre?

Vill sikta mot dina drömmar?

Behöver bena ut ett problem?

Vid distanshealing --Under (20 - 40 min, beroende på önskemål) är jag en kanal via spirit för att förmedla spirituell Energihealing  för att lösgöra stress & blockeringar.

Audiomeditationen skickas tillsammans med feedbacken efter healingen. 

Gör gärna stunden till en stund av självkärlek, 

omge dig med tex; en mjuk filt, tänd ett ljus & sätt på lite vacker musik. 


Glöm inte skicka foto för intoning av energi.


Vill du hellre boka en tid på mottagningen?


På mottagningen

När du kommer på en healing behandling hos mig samtalar vi lite och sen bäddas du ner på bänken & får lyssna på avkopplande musik & slappna av. 

Med händerna lätt på kroppen eller i din aura (som är det energifält som omger din kropp) scannar jag först energin med händerna (läser kroppens energi) & du kan därmed få insikt i var du bär på blockeringar (om du är i behov av det)— & vi arbetar i healingen för att lösa upp blockeringen/ blockeringarna. 

Healingen lösgör stress och blockeringar och audiomeditationen för att arbeta vidare med att släppa blockeringar ~ lyssnas enkelt på genom att du klickar på länken som skickas i mejlet efter sessionen.Hur har jag spelat in mina meditationer?

Jag sätter mig själv som i meditation & öppnar upp för den oändliga intelligensen/mitt supermedvetna och superintuitionen för att ta emot inspiration till meditationerna. 

Jag använder mig av riktlinjer i hur man skriver en meditation/vizualisering samt mina kunskaper och kompetenser genom mina olika utbildningar i hälsa - /body/mind/spirit -genom åren (med mer erfarenhet över ett decennium).


Jag öppnar också upp för att vara en kanal för helande energi och lägger in den intention i energin som önskas manifestera (du kan alltså boka en helt egen skräddarsyd meditation också). (Precis som en del fyller armband, stenar med mera med en specifik intention). & ser om ytterligare inspiration vill ges som jag tar emot intuitivt och sammanlänkar i meditationen.


Slutligen, skriver jag ihop meditation utifrån dessa olika bitar (riktlinjer/önskningar/intention) & spelar in den.

Sedan skickas den som en länk som du enkelt kan trycka & lyssna på i tex lurar på din tele.


Vad vill du släppa taget om?

Hur är din hälsa & wellness?

Vad är dina drömmar?


Spirituell healer, hur?

En spirituell healer är någon som i behandlingar använder sig av sitt högre jag och har mediala kunskaper, helande kvaliteter och insikter i psykologiska och energimässiga strukturer i och runt vår kropp. En person som kan hålla ett "sacred space" energimässigt för sin klient. Villkorslös kärlek är det som healern tar emot och kanaliserar vidare.

 

Under en spirituell healing balanserar man det fysiska, känslomässiga och mentala och utgår från att dessa är sammanlänkade.

 

Healing är ett bra alternativ för stressreducering och hjälper kroppen till självläkning.

 

 Allt i hela universum är energi som vibrerar på sin egen frekvens. Erika är diplomerad Medial coach och Diplomerad Spirituell healer via Lovisa Månson samt har en rad olika utbildningar inom hälsa & träning. - I utbildningen till Dipl. Spirituell healer samt utbildningen till Dipl. Medial coach arbetade de med allt från Spirituell healing, helande samtalet och utveckling av dem själva, arbetade med deras inre barn, inre kritiker samt chakrasystemet med mera. samt utförde behandlingar samt vägledningar-(medial coaching).

 

Erika har arbetat internationellt med healing & massage & är klarkännande & clairvoyant medial.

 

Insikt i blockeringar, hur?

 

Under healingen känner hon i sin kropp som spänningar som släpper där kunden har blockeringar & i healingen arbetar ni för att lösa upp dem.

Healern blir ledd till platser i din kropp där du är i behov av healing , och ibland, om du är i behov av det, en förklaring till vad problemet består av, till exempel trauma, värderingar, ideér, bilder etc, som hindrar dig att leva fullt ut.

 

Även om det är du som klient som har det fulla ansvaret för din hälsa, är det healern, klienten och en högre kraft som interagerar genom stegen till healing, lagarbete!

Healern agerar som en kanal, ett verktyg för andevärlden. Energifrekvensen som används är från ett högre medvetande, från den spirituella världen.

 

Energin hjälper till att reducera obalanser och blockeringar.

Spiritualitet och mediumskap är inte en religion men en filosofi om livet efter döden. För att bli en god healer krävs en längre tid av ”inre rening” en förutsättning så att energin kan bli kanaliserad och överförd. Metoden är en lugn form. Och är oftast mottagen som mycket harmonisk.

 

Efter en session kan man bli trött, lugn och ibland frusen, det är många processer som startar i din kropp!

Healern hjälper klienten att balansera det fysiska, emotionella och spirituella väl måendet.

Allt är energi, energi kan inte förstöras, endast omvandlas.

 

Healing hur?

 

En lever är just en lever och har dess egen frekvens. Varje organ vibrerar på sin egen frekvens, och tillsammans bildar de den symfoni som är du! Tankar och känslor är också energi.

Har du varit med om saker i livet som du inte kan släppa taget om, kan det bli blockeringar i kroppen. Kanske i en muskel eller ett organ. Störs många muskler eller organ så tappar vi symfonin. Detta leder till sjukdomar och ohälsa. Fysiskt och mentalt.

Den spirituella healern arbetar här med synsättet att kroppen, sinne och ande är ett.

Healing ska ses som ett komplement till sjukvård, inte istället för sjukvård.

☀️

Healing är en kärleksfull energi som hjälper dig att släppa taget om tung energi & blockeringar. Hjälper dig att hitta in till ditt sanna jag där slumrande gåvor vill vill göra sig hörda. Villkorslös kärlek är det som healern kanaliserar till dig, för ditt högsta bästa. Har du en känsla av att du sitter fast och vill vidare? Healing kan hjälpa dig att lämna det gamla & möta det nya som försöker hitta in till dig. Lider du av smärta eller stress? Healing fungerar lika bra på distans och strömmar genom Erika till dig & förses genom hennes healing guider. Precis som våra fysiska kroppar ibland kan behöva en boost eller hjälp är det precis på samma sätt med vår energikropp.

 

Våra energicenter (kända som chakras) kan bli blockerade, och i obalans från interna eller externa faktorer.

Detta kommer till slut att yttra sig i vår fysiska kropp & om vi inte renar denna energi, kan det bli svårt att hela vårt sinne & fysiska kropp.

Ibland kommer molnen & skymmer solen, precis som livets oförutsedda händelser, -Men glöm aldrig att du har alltid solen inom dig, -i ditt hjärta. Vad som än händer.

Vad kan du göra idag för att plocka fram lite av din inre sol?


Vad är dina drömmar?


Släpp taget om begränsade föreställningar, öppna upp för dina sanna känslor.


Du kan få vad du vill, - nyckeln är att låsa upp dina begränsade föreställningar om vad du är värd. 


Du är ett med den oändliga intelligensen och ditt undermedvetna.

Dina drömmar är dina vägvisare & ditt öde...


När vi börjar arbeta med vårt undermedvetna genom audiovisualisering & healing öppnar vi för drömmar och möjligheter.

Beroende på dina behov utöver distanshealingen lägger jag till; | feedback via mejl | audio meddelande för vidare stöd | audio meditationer | andliga kort | affirmationer / mantra | 

1 : 1 healingbottom of page