top of page
rosor.jpg
Energy1.jpg

Grupphealing på distans

Spirituell healing - Budskap - vägledning - chakra energy reading - 1 : 1 ljudinspelningar/
meditationer med healing

Begränsat antal

För dig som söker avslappning, energipåfyllning, släppa stress, spänningar & blockeringar.
Kanske är du i behov av healing (&) guidning. Du kan boka din grupphealing med  guidning (scrolla ner för att se mer).
Under grupphealingen är jag en kanal för spirituell healing där jag lägger in ditt namn i healingintentionen. 
Ljudinspelningen "mitt andliga rum" ingår, som du kan lyssna på under kanaliseringen av healingen om du önskar. Den skickas som en länk via mejl du enkelt kan klicka & lyssna på.
☀️
Måste jag ligga ner?
- Nej, du kan ta emot healingen var du än befinner dig och du kan även ta emot den senare under dygnet (jag skickar även en länk du kan lyssna på om du vill).
Men ligg gärna ner och gör stunden till en Self-Care stund, varför inte tända ett ljus, sätta på lite avslappnande musik.
☀️
Hur länge?
20 min
☀️
Efter healingen skickar jag ett mejl med feedback till gruppen samt ett privat om du har bokat med budskap.

Kostnad; 100:-, --
(meditationen ditt andliga rum ingår, som jag alltid skickar ut innan grupphealingen startar så du kan lyssna på om du önskar under healingstunden.)
--
Vill du ha ett budskap från 1 änglakort via mejl kostar det 150:-
--
Eller med tarot på 1 - 2 frågor eller vad du kan fokusera på just nu och närmaste kommande, för bästa mående - via skrift; 299:-
--
Grupphealing + 1 : 1 feminine energy ljudinspelning/meditationer; 250:-
 

(du kan se dem här, skriv sedan till mig vilken du önskar så skickar jag den enkelt via länk du kan klicka & lyssna på så ofta du behöver ta emot din healingstund & selfcare samt skifta energi & känslor)
--
Grupphealing + privat chakra energyreading; 600:-
Det här är en reading för dig som önskar förståelse för din energi & vilket chakra/ chakras som kan vara ur balans.
Vi kan inte helt hålla oss borta från blockeringar & allt efter som livet fortlöper kan vi samla på oss nya, men det fina är att om vi inte väntar allt för länge med att ge vår energihälsa omsorg är det lättare att lösa upp energi som blivit en energiknut/blockering, så det inte lägger sig som en djup blockering i våra chakras.
Om det går lång tid eller livet pockar på för mycket kan blockeringar i våra chakras leda till sjukdomar.
I USA finns healer & medical intuitives som en naturlig del på sjukhus & de säger att 80% av alla sjukdomar är stressrelaterade, meditation & healing används som ett komplement.

I readingen får du insikt i vilket/ vilka chakras du bär på blockeringar, hur du kan uppleva världen om ditt chakra är blockerat & får en inspelad helande chakrameditation för just det chakrat som är blockerat - som är fylld med healing för att lösa upp blockeringen så du kan ta emot mer wellness & glädje i livet. -- För det är faktiskt så att när vi har blockeringar kan vi även bli oemottagliga för kärlek & uppleva världen hårdare än vad den är.
Jag drar även ett chakra oracle kort med inspiration till dig.

Din chakra energyreading kommer som skrift via mejl tillsammans med en audio som skickas enkelt som en länk du kan lyssna på så ofta du behöver - med ditt verktyg för att lösa upp blockeringar - din meditation med healing.
När vi släpper taget om blockeringar öppnar vi upp för ny energi & nya fina saker i livet som försöker hitta sin väg till dig.
Glöm inte skicka foto för intoning av din energi!

☀️
Varmt välkommen att medverka
Med värme/
Erika

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Under ett tillfälle i veckan har du chans att boka grupphealing & guidning, - vill du ha enbart guidning kan du välja det (priset är samma).

 

Grupphealing; Kostnad; 100:-, --

(meditationen ditt andliga rum ingår, som jag alltid skickar ut innan grupphealingen startar så du kan lyssna på om du önskar under healingstunden.)

 

--Vill du ha ett budskap från 1 änglakort via mejl kostar det 150:---

 

Eller med tarot på 1 - 2 frågor eller vad du kan fokusera på just nu och närmaste kommande, för bästa mående - via skrift; 299:-

 

--Grupphealing + 1 : 1 feminine energy ljudinspelning/meditationer; 250:- - du kan se dem här, skriv sedan till mig vilken du önskar så skickar jag den enkelt via länk du kan klicka & lyssna på så ofta du behöver ta emot din healingstund & selfcare samt skifta energi & känslor)

 

--Grupphealing + privat chakra energyreading; 600:- (scrolla ner för att läsa mer)

Contact

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

123-456-7890 

bottom of page