top of page

-

Sensitiv

-

Sensitiv 

Självkärleksprogram - Sensitiv

 

Ett självkärleksprogram i meditation med verktyg som meditation och personlig utveckling för dig som är mottaglig, energikänslig och vill hitta inre lugn och balans & bygga upp dig själv. 

Hur det fungerar:

Helst skapar du en helig tid att investera i din tillväxt, men detta program kommer att bekräfta dina specifika behov. Du kan göra det i din egna takt.

Lär på flera sätt:

Lyssna på ljudsessionerna som skickas enkelt som länkar du kan lyssna på så ofta som du behöver, -- och guidade visualiseringar på dator, surfplatta eller telefon.

Läs och slutför uppgifterna som skickas som ett arbetshäfte via pdf, -- på din dator eller slutför dem för hand (för dig själv & din egna utveckling) att skriva för hand ger ofta extra fördelar.

 

Införskaffa gärna en dagbok där du kan skriva ner dina tankar och känslor som uppstår under meditation och frågeställningar i den personliga utvecklingen. Mycket spännande att se sin utveckling i efterhand.

Del 1: Om att vara mottaglig för energier, hur?

Samt lite om ”högkänslighet”.

Audio: Meditation -Vid havet – rening, skydd och jordning samt, Audio: Allt är energi och Audio: ”Att vara energimottaglig, hur?

Del 2: ”Dra in dina energicenter, ”öppna & stänga” + Audio: Kort audio om meditationen/övningen.

Del 3: Höj din frekvens!

-Audio: Meditation -Vid havet – renande och påfyllande

Del 4: Tanke/kropp & själ samt Chakrasystemet.

 Audio - Chakrameditation

Del 5: Att leva här & nu.

Del 6: Själslig utveckling

Tar jag in andras energier & känslor?

Psykometri

Audio - Meditation - Din inre vägledare

490:-

bottom of page